tag:blogger.com,1999:blog-2503413734869816980.post7962211452081749115..comments2023-04-19T12:51:13.541+02:00Comments on Évkerék receptgyűjtemény: Sült káposzta: hogyan "szabaduljunk" meg a káposztától 20 perc alatt?Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/06244935425638489676noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2503413734869816980.post-87543390503605958282013-10-14T20:11:24.388+02:002013-10-14T20:11:24.388+02:00Szerintem is mindenhogy finom :))) Szerintem is mindenhogy finom :))) Lengyel Zsuzsahttps://www.blogger.com/profile/01171194214081704519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2503413734869816980.post-34262115109430979052013-10-14T08:32:50.120+02:002013-10-14T08:32:50.120+02:00Tegnap este megsütöttem Maróti Zsuzsi receptje ala...Tegnap este megsütöttem Maróti Zsuzsi receptje alapján, fokhagymás olivaolajjal megkenve, sózva, borsozva. Rövid előkészület után villámgyorsan megsül, és még hamarabb elfogyott volna, ha nem fogom vissza magam, mert ma ebédre szántam köretként a sült husi mellé. Isteni! Átmenet a párolt és a nyers káposzta között, a grillezéstől kicsit sült, de mégis szaftos... nyamiiii! Gömöriné AnikóAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2503413734869816980.post-62676338373205596912013-10-11T16:38:07.640+02:002013-10-11T16:38:07.640+02:00Ha nem sütöd sokáig, ropogós marad. Én is úgy szer...Ha nem sütöd sokáig, ropogós marad. Én is úgy szeretem, de nem tudom más ételhez hasonlítani. Lead egy kis vizet magából, de még olyan kis friss állaga marad. Nekem egy ilyen nagy gáztepsibe kb. belefér annak a hatalmasnak a fele, amit tegnap hoztunk el.Lengyel Zsuzsahttps://www.blogger.com/profile/01171194214081704519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2503413734869816980.post-458072583250497442013-10-11T14:57:47.993+02:002013-10-11T14:57:47.993+02:00jól hangzik, és az eltüntetés is jól jön néha. :)
...jól hangzik, és az eltüntetés is jól jön néha. :)<br />mire hasonlít? mennyire marad roppanós, vagy inkább puhul? eszterAnonymousnoreply@blogger.com