Él a magyar Alföldön egy család, akik a fáradtságot nem kímélve dolgoznak, hogy jómaguknak, gyermeküknek és egy marék lelkes szögedi követőnek megszépítsék, meghosszítsák az életét. Ez a blog kapcsolódik az ő történetükhöz, megmutatja, hogy mi történik a sok jóval, amit a föld a szorgos munkáért ad cserébe. Célja, hogy az Évkerék zöldségközösség által megfőzött, megálmodott vagy jónak talált recepteket egy csokorba fogja. Kövessétek velünk a változó évszakok sokszínűségét!
Oldalak
▼
2013. május 12., vasárnap
Édeskömény grillezve
Legjobban vajban sült lazachoz illik.
Hozzávalók:
személyenként 1 édeskömény
vaj
Elkészítés:
1. Az édesköményt megtisztítom, méretétől függően 4 vagy 8 részre vágom
2. Teflonserpenyőben vajon lassan megsütöm, míg szép pirult lesz
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése