Él a magyar Alföldön egy család, akik a fáradtságot nem kímélve dolgoznak, hogy jómaguknak, gyermeküknek és egy marék lelkes szögedi követőnek megszépítsék, meghosszítsák az életét. Ez a blog kapcsolódik az ő történetükhöz, megmutatja, hogy mi történik a sok jóval, amit a föld a szorgos munkáért ad cserébe. Célja, hogy az Évkerék zöldségközösség által megfőzött, megálmodott vagy jónak talált recepteket egy csokorba fogja. Kövessétek velünk a változó évszakok sokszínűségét!
Oldalak
▼
2013. június 21., péntek
Mizunás epersaláta
Szerintem a kép önmagáért beszél: Hozzávalók: mizuna + eper + Orsi mustáros balzsamecetes öntete + ánizskapor (édeskömény levele) Orsi öntete: olívaolaj balzsamecet vagy lehet bio citromlé is mustár méz só, bors pirított szezámmag Forrás: Varsányi Zsuzsanna
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése