Él a magyar Alföldön egy család, akik a fáradtságot nem kímélve dolgoznak, hogy jómaguknak, gyermeküknek és egy marék lelkes szögedi követőnek megszépítsék, meghosszítsák az életét. Ez a blog kapcsolódik az ő történetükhöz, megmutatja, hogy mi történik a sok jóval, amit a föld a szorgos munkáért ad cserébe. Célja, hogy az Évkerék zöldségközösség által megfőzött, megálmodott vagy jónak talált recepteket egy csokorba fogja. Kövessétek velünk a változó évszakok sokszínűségét!
Oldalak
▼
2013. október 30., szerda
Batáta (édesburgonya) sült fokhagymával és fetasajttal
Hozzávalók (2 személyre):
2 nagy édesburgonya
5dkg feta
4 salottahagyma (vagy két közepes vörös- vagy lilahagyma)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése