Él a magyar Alföldön egy család, akik a fáradtságot nem kímélve dolgoznak, hogy jómaguknak, gyermeküknek és egy marék lelkes szögedi követőnek megszépítsék, meghosszítsák az életét. Ez a blog kapcsolódik az ő történetükhöz, megmutatja, hogy mi történik a sok jóval, amit a föld a szorgos munkáért ad cserébe. Célja, hogy az Évkerék zöldségközösség által megfőzött, megálmodott vagy jónak talált recepteket egy csokorba fogja. Kövessétek velünk a változó évszakok sokszínűségét!
Oldalak
▼
2014. október 28., kedd
Zelleres karfiolkrémleves
Hozzávalók:
1 fej karfiol
1 szem burgonya
1 fél zeller
1 vöröshagyma
1 bio leveskocka (vagy alaplé)
só
bors
Elkészítés:
Az alaplét/kockát a hagymával felfőzzük, majd beledobjuk a rózsákra szedett karfiolt és a felkockázott zellert és burgonyát.
A zöldségeket puhára főzzük, majd turmixgépben szépen krémesre turmixoljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése