Él a magyar Alföldön egy család, akik a fáradtságot nem kímélve dolgoznak, hogy jómaguknak, gyermeküknek és egy marék lelkes szögedi követőnek megszépítsék, meghosszítsák az életét. Ez a blog kapcsolódik az ő történetükhöz, megmutatja, hogy mi történik a sok jóval, amit a föld a szorgos munkáért ad cserébe. Célja, hogy az Évkerék zöldségközösség által megfőzött, megálmodott vagy jónak talált recepteket egy csokorba fogja. Kövessétek velünk a változó évszakok sokszínűségét!
Oldalak
▼
2016. február 25., csütörtök
Egyszerű krémleves batátából
Én így készítek extra gyorsan levest. Hozzávalók:
2-3 szem batáta
1 kisebb pasztinák
1 fél alma
víz
bio leveskocka
fokhagyma, vöröshagyma
Elkészítés:
A hozzávalókat felkockázom, és olajon megpárolom. A hagymákkal kezdem.
Felöntöm vízzel, fűszerezem, és hozzáadom a bio leveskockát.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése