![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEia06t1q9-g8WGuh7hlT0eSojztP_zE5V2OS3P64E5k59axMcVMiHjI6GXmX1hGaoaV6c1RdSVSCWHd3NnYjCttIxQBwoHy7VaGyFHT2lZu12S1B9GhhbBIQgauHcWHyN_P2kekq-oX4gU/s320/m%25C3%25A1jus+22+003.jpg)
Hozzávalók:
- 10 dkg zabpehely
- 1 reszelt alma
- 1-2 ek barackpüré (esetleg megmaradt bio bébi gyümölcsdesszert)
- pici liszt
- pici bio foszfátmentes sütőpor
- kis löttyintés olívaolaj/kókuszzsír
- fahéj
- sütőpapír
Elkészítés:
- A hozzávalókat elkeverjük, majd sütőpapírra kis halmokat helyezünk, korong alakúra nyomkodjuk, és kb. 20 perc alatt készre sütjük.
- A tészta állaga folyós, nem formázható kézzel. A pici szórásnyi liszt akár el is hagyható, az állagát viszont javítja a keksznek.
Forrás: Lengyel Zsuzsa
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése