![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjd43lSSzg9BB70pfYQmJguojwr-5VgFCMM4mei8WWXZn6KYLUaPFqA0yS-ykgSbZX3MkZqAL03Snhhi0kZhrU9QDsRdpJ_Q2hSghJ2YEAp6_G0KvfWwxqiPzCS6WhsbGcGhK7tpP9zDGGo/s200/2015-05-11+13.14.22.jpg)
Hozzávalók
- kb. 250 g lecsumázott, feldarabolt eper
- 6 evőkanál frissen facsart citromlé
- 1/3 csésze kristálycukor vagy 2 evőkanál agavé szirup
- 1,2 dl jeges víz
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjd9bKSCinIfhfDpmEMpdi2DnD6gOnpKgwE8RaSpv7aV9WVMYGF3RXGxfTfc-82ueoIbufRTNT9hPYvdwwA-qfHTxHfdtUJ85GZgbci-zT_eaIVCBnaUBWVDr6TvRLc6-QFuLQ6mw33XqiM/s200/2015-05-11+13.22.57.jpg)
- A hozzávalókat turmixoljuk.
- Hűtve vagy jégkásává fagyasztva fogyasztjuk
Forrás: Zoku: The Art of Slush (Fülöp Judit)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése