Hozzávalók (2 személyre):
- 2 padlizsán
- 4-5 közepes paradicsom (vagy házi paradicsomlé és paradicsomszósz)
- kedvenc sajtunk (parmezán és házi trappista keveréke nálam)
- só
- olasz fűszerkeverék (Bödön vásár)
- pici olívaolaj
Elkészítés:
- A paradicsomot és a padlizsánt megmosom, felkarikázom.
- A paradicsomot rakom alulra, meglocsolom kis paradicsomlével és paradicsomszósszal.
- Erre rétegzem a padlizsánt, szépen sorban, majd sózom és fűszerezem.
- Jöhet rá a reszelt sajt, és egy kis olívaolajjal meglocsolom.
- 15 perc alatt forró sütőben megsütöm.
- A párolt rizs és sült burgonya is passzol hozzá.
Forrás: L. Zsuzsa
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése