Hozzávalók:
- só, bors
- 40 dkg (óriás) kagylótészta
- 2 ek vaj
- 1 fej felaprított vöröshagyma
- 3 gerezd áttört fokhagyma
- 2 csokor fodros kel (40-60 dkg)
- 1 adag felkockázott sült/főtt csirkemell
- 1 doboz ricotta
- 3 ek reszelt citromhéj (kezeletlen!)
- jó néhány marék reszelt parmezán
Elkészítés:
- A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
- A tésztát megfőzzük, leszűrjük.
- A hagymákat megpároljuk a vajon, majd hozzáadjuk a felaprított fodros kelt, és összesütjük. Fedjük le!
- Hozzáadjuk a tésztát is, miután a kel megpárolódott.
- Majd jöhet a csirke, a túró, a sajt és a citromhéj.
- Egy tepsibe tesszük mindezt, és megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése