Lassan teljesen kiürül a fagyasztónk, de már szerencsére lassan hozzá tudunk jutni a friss zöldekhez. Így esett a választásom egy üveg barackbefőttre. Hozzá viszont friss rebarbarát és finom fűszereket adtam.
Hozzávalók:
- csirkemell
- egy üveg házi barackbefőtt
- rebarbara
- fahéj
- vaníliapor
- borsikafű
- kakukkfű
- sajt
- só
- kókuszzsír
Elkészítés:
- A csirkét megtisztítjuk, és vékony szeletekre vágjuk.
- Kókuszzsíron elősütjük pár perc alatt szeletenként.
- Majd egy nagyobb tepsiben elhelyezzük a húst, fűszerezzük, majd ráhalmozzuk a barackot és a felvágott rebarbarát.
- Végül sajtszeletekkel borítjuk, és mehet a sütőbe egy rövid időre, amíg a sajt szépen megpirul.
- Zöldséges quinoával tálaltam.
Forrás: Lengyel Zsuzsa
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése