2017. augusztus 4., péntek

Citromos-hagymás padlizsánsaláta

Többféle padlizsánsalátával próbálkoztam már. Nekem személyes kedvencem a joghurtos. Most ez a legújabb aratott nagy sikert.

Hozzávalók:
  • 1 padlizsán 
  • 2 nagy édes hagyma
  • 3-4 ek citromlé
  • 2 ek aprított koriander/petrezselyemzöld 
  • olívaolaj
  • bors
Elkészítés:
  1. Egy padlizsánt felkockáztam és besóztam. 
  2. Olívaolajban megsütöttem. 
  3. Az édes hagymát felkarikáztam, majd szintén megsütöttem. 
  4. Citromlével nyakon öntöttem. 
  5. Borsoztam, majd petrezselyem/koriander levelével ízesítettem, és picit behűtöttem.
Forrás: Lengyel Zsuzsa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése