Ne feledjétek, hogy igencsak érdemes a letört, fásabb darabokat eltenni a mélyhűtőbe, mert később finom ízt ad a hús/zöldséglevesnek.
A parmezános változat itt található: http://evkerekreceptek.blogspot.hu/2017/04/paremezanos-bundaban-sult-sparga.html
Hozzávalók:
- egy adag spárga megpucolva (a leírás szerint)
- olívaolaj
Elkészítés:
- A spárgát ügyesen megpucoljuk, majd olívaolajban megforgatjuk.
- Mehet a sütőbe 200 fokon. Körülbelül 15 perc alatt el is készül, ha jól elő volt melegítve a sütőnk.
- Még jobb, ha husi után sütjük ugyanabban a tepsiben, amelyből nem mossuk ki az odapörkölődött szaftot.
- Salátába, gabonaköret mellé tökéletes!
Forrás: Lengyel Zsuzsa
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése