Hozzávalók:
- 1 közepes cékla
- 1 szál sárgarépa
- 1 alma (elhagyható)
- 2 csomag mozzarella (fetával intenzívebb)
- 2-3 ek tökmagolaj
- 1 ek olívaolaj
- 1 csurgatás citromlé
- só
- bors
Elkészítés:
- A céklát és a répát vékony szálakra vágjuk (esetleg reszeljük). Én most ropogósan szerettem volna elfogyasztani. Mehet hozzá a feldarabolt alma.
- A mozzarellát is feldaraboljuk.
- A zöldségeket enyhén megsózzuk, majd jöhetnek az olajok és a bors.
- Jól összekeverjük a hozzávalókat.
- Főtt barna rizzsel fogyasztottam, de remek körete lehet bármilyen húsételnek (főként a cékla lúgosító hatása miatt ajánlott a nehezebb ételek mellé fogyasztani.
Forrás: Lengyel Zsuzsa
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése