Itt is megosztom veletek ezt az aranyos kis receptet, hogy a jó ötletek ne csak a Facebook oldalon keringjenek, és jövőre is elkészíthessük azt, ami idén tetszett.
Én egy egyszerű spenót pesztót készítettem hozzá az utolsó doboz egy zacskó spenótjából, és a tészta maradék részéből, a levágott szélekből pedig kis croissant jellegű kiflik lettek.
Spenót pesztó:
- olívaolaj
- pici só
- egy marék pirított napraforgómag
- egy zacskó spenót
- parmezán
- Leturmixolom a pestó összetevőit úgy, hogy az olívaolajat apránként adom hozzá, és ügyelek,
hogy a spenótlevelekből ne legyen egy teljesen homogén massza. Fontos, hogy még őrizze meg a színét a krém, és kicsit darabos legyen. - Az alábbi videón látható, hogy milyen technikával kell megcsavarni a kis ágakat, és hogyan készítsük el a fát.
- A maradék tésztát is használjuk fel!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése