Hozzávalók:
- 1 adag leveles tészta (én a Tante Fanny-ra szavazok)
- 1 tojás (sárgája, fehérje együtt a kenéshez)
- reszelt parmezán
- 1 új fokhagyma szárával
- 1 vöröshagyma
- 1 lilahagyma
- 1 új zöldhagyma szárával
- egy nagy adag spenót
- olívaolaj
- A hagymákat felaprítjuk, a spenótot megmossuk, leszárazzuk, és apróra tépjük.
- A zöldeket wokban egy pici olajon összepároljuk, majd beleszórjuk a reszelt parmezánt.
- A leveles tésztát sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, lekenjük a felvert tojással, majd szétoszlatjuk rajta a zöldséges tölteléket.
- Szorosan felcsavarjuk, ujjnyi karikákra vágjuk, majd 180-200 fokon ropogósra sütjük.
Forrás: Lengyel Zsuzsa
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése