Hozzávalók:
- 2 szál répa
- 2-3 burgonya
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 vöröshagyma
- 1 cékla
- fél pak choy
- só
- őrölt bors
- 2-3 dl paradicsomlé
- borsikafű (+ kedvenc fűszerünk)
- zsiradék
- őrölt kömény
- pici méz
Elkészítés:
- A zöldséget meghámozzuk, majd apróra vágjuk. Lehetőleg egyforma darabokra.
- A zsiradékon megpároljuk a hagymákat, majd rádobjuk az összes zöldséget a pak choy kivételével.
- Felöntjük a paradicsomlével, majd fedő alatt puhára pároljuk.
- A legvégén keverjük hozzá a felaprított pak choy-t szárastul.
- Megkavarjuk, és fedő nélkül főzzük még egy rövid ideig.
- Tésztával vagy gabonával tálaljuk.
Forrás: Lengyel Zsuzsa
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése