Hozzávalók:
Elkészítés:
- A hozzávalókat felkockázom, és olajon megpárolom. A hagymákkal kezdem.
- Felöntöm vízzel, fűszerezem, és hozzáadom a bio leveskockát.
- Ha megpuhult a zöldség, botmixerrel krémesítem.
Forrás: Lengyel Zsuzsa
Él a magyar Alföldön egy család, akik a fáradtságot nem kímélve dolgoznak, hogy jómaguknak, gyermeküknek és egy marék lelkes szögedi követőnek megszépítsék, meghosszítsák az életét. Ez a blog kapcsolódik az ő történetükhöz, megmutatja, hogy mi történik a sok jóval, amit a föld a szorgos munkáért ad cserébe. Célja, hogy az Évkerék zöldségközösség által megfőzött, megálmodott vagy jónak talált recepteket egy csokorba fogja. Kövessétek velünk a változó évszakok sokszínűségét!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése