Hozzávalók a töltelékhez:
- egy egész csokor fodros kel megpárolva
- 4 gerezd fokhagyma
- olívaolaj
- 1 sárgarépa lereszelve
- maradék párolt zöldborsó
- maradék kukorica
- 2 marék reszelt parmezán
- 3 tojás
Él a magyar Alföldön egy család, akik a fáradtságot nem kímélve dolgoznak, hogy jómaguknak, gyermeküknek és egy marék lelkes szögedi követőnek megszépítsék, meghosszítsák az életét. Ez a blog kapcsolódik az ő történetükhöz, megmutatja, hogy mi történik a sok jóval, amit a föld a szorgos munkáért ad cserébe. Célja, hogy az Évkerék zöldségközösség által megfőzött, megálmodott vagy jónak talált recepteket egy csokorba fogja. Kövessétek velünk a változó évszakok sokszínűségét!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése