Tejmentes muffinkáimat ehettétek a mai közösségi találkozón. Kicsit laposak lettek, de szerintem vállalhatók. :) És köszönet a Bürge tanyának a fini kolbászért!
Hozzávalók:
- 20 dkg búzaliszt
- 10 dkg házi kolbász
- 1-2 fej lilahagyma
- só
- bors
- pirospaprika
- borsikafű
- 3 tk sütőpor
- 1 dl olaj
- 2 dl tej (nálam rizstejszín és zabtej keveréke)
- 1 tojás
- szezámmag a tetejére
Elkészítés:
- A kolbászt és a hagymát felaprítjuk.
- A száraz anyagokat elvegyítjük.
- A folyékony hozzávalókat egy külön tálban elkeverjük, majd apránként elegyítjük. Ízlés szerint fűszerezzük.
- Szilikonos formába töltjük 3/4-ig.
- 180 fokon sütjük 30-40 percig.
Forrás: Lengyel Zsuzsa
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése