2015. április 26., vasárnap

Medvehagymás sült töltelék húsvétra

Nálunk klasszikus húsvéti fogás a sült töltelék. Ezt anyukám hasaaljába szokta tölteni, de tökéletes a főtt sonkához akkor is, ha csak egy nagyobb szilikon formában sütjük meg. Szokás szerint nagy adag petrezselyemmel készítjük, de a mélyhűtőmben csak medvehagymát találtam. Nem csalódtam egyáltalán a végeredményben!

Hozzávalók:

  • száraz vizes zsemle
  • annyi egész tojás, ahány zsemlét adunk hozzá (6 db elég 4-5 személyre)
  • bors
  • 3-4 marék medvehagyma
  • pici májkaparék (elhagyható)
Elkészítés:
  1. Az összetevőket kézzel eldolgozzuk, majd formába töltjük, és készre sütjük a sütőben kb. 20-30 perc alatt.
Forrás: Lengyel Zsuzsa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése