Az induló spárgaszezonnal ajánlanám nagyon melegen az alábbi, Stahl Judittól származó receptet. Már máshogy csinálom kicsit: megpárolom gőzben a spárgát 1-2 percig és 1 újhagymához 2-3 spárgasípot is rakok és nem csak pizzatésztával, de leveles vajas tésztával is jó. Receptért kattints a lenti linkre.
Él a magyar Alföldön egy család, akik a fáradtságot nem kímélve dolgoznak, hogy jómaguknak, gyermeküknek és egy marék lelkes szögedi követőnek megszépítsék, meghosszítsák az életét. Ez a blog kapcsolódik az ő történetükhöz, megmutatja, hogy mi történik a sok jóval, amit a föld a szorgos munkáért ad cserébe. Célja, hogy az Évkerék zöldségközösség által megfőzött, megálmodott vagy jónak talált recepteket egy csokorba fogja. Kövessétek velünk a változó évszakok sokszínűségét!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése