A pikniken nagy sikere volt ennek a fasírtnak és egy jó mód a sárgarépák felhasználására.
Hozzávalók
Hozzávalók
- 25 dkg sárgarépa apróra reszelve,
- 1 közepes vöröshagyma apróra vágva,
- 1 mokkáskanál őrölt kömény,
- 2 evőkanál friss petrezselyemzöldje apróra vágva,
- 1 mokkáskanál sütőpor,
- 1 evőkanál szezámmag,
- 15 dkg liszt,
- 3 tojás,
- só, frissen őrölt bors,
- a sütéshez 1 dl olívaolaj
- A hozzávalókat egy nagy tálban összekeverjük, pogácsákat formázunk belőlük.
- A pogácsákat mindkét oldalukon megsütjük, salátával kínáljuk.
Beküldő: Fülöpné Marika
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése