Jó kis mártás tésztára, kétféle répával.
Hozzávalók:
- 1 kerekrépa
- 2 sárgarépa
- 3 doboz tonhal
- 1 lilahagyma
- 1 vöröshagyma
- 3-4 szem paradicsom
- 2-3 ek házi kecsap
- só
- bors
Elkészítés:
- A zöldségeket meghámozzuk, a répákat egyforma kis darabokra vágjuk, a hagymát felaprítjuk.
- A tonhalról lecsöpögtetjük az olajat, ha soknak találjuk.
- Egy pici olajon a hagymát megpároljuk a wokban.
- Rádobjuk a kétféle répát, majd megpároljuk.
- Aztán jöhet a paradicsom (egészben) és a kecsap.
- Végül hozzáadjuk a tonhalat, összesütjük, fűszerezzük.
Forrás: Lengyel Zsuzsa
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése