Ebből a tojásból nem árt egy NAGY adagot készíteni már elsőre is!
- 12 db keményre főtt tojás (24 tölött tojáshoz)
- 2 érett avokádó (hamarabb vegyük meg, hogy legyen ideje megérni)
- 1-2 ek citromlé
- 3 ek majonéz
- 3-4 ek petrezselyem zöldje
- 1 ek mustár
- só
- bors
Elkészítés:
- A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk, és hosszában félbe is vágjuk mindegyiket.
- A főtt sárgájához hozzáadjuk a többi alapanyagot, és botmixerrel krémesre dolgozzuk össze.
- Egy nyomózsákba töltjük a krémet, majd szépen visszatöltjük a félbe vágott tojásokba.
- Hűtőben tartjuk tálalásig.
- Megjegyzés: frissen készítsük el a vendégeknek, mert másnapra már megbarnul benne az avokádó!
Forrás: http://www.motherthyme.com/2012/03/avocado-deviled-eggs.html (Lengyel Zsuzsa)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése