Hozzávalók:
- egy csomag leveles tészta
- egy negyed padlizsán
- egy negyed cukkini
- egy fej hagyma (vörös/lila)
- 2 tojás
- 1 dl tejszín/kókusztejszín
- egy adag parmezán
- egy kis házi ketchup
- kedvenc fűszerünk (olaszos fűszerkeverék)
- pici olaj
Elkészítés:
- A tésztát kicsavarjuk egy tepsire a saját papírján. Így fogjuk sütni.
- Kb. 5 cm-es keretet metszünk a tésztába, majd a vékonyan felkarikázott zöldséget egyenletesen elhelyezzük rajta.
- Kis ketchuppal és olajjal megkenjük a zöldséget, majd jöhet rá a 2 tojás és a tejszín keveréke.
- Megszórjuk reszelt parmezánnal, és kb. 25 perc alatt készre sütjük a 200 fokos sütőben.
Forrás: Lengyel Zsuzsa (Stahl magazin)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése