2017. január 2., hétfő

Jamie Oliver burgonyasalátája

Nagy meglepetést okozott ez a kis "semmi" recept. Feltétlen próbáljátok ki!

Hozzávalók (2 személyre):
  • 7 db apróbb burgonya
  • 1 ek menta, felaprítva (ma tatárhagymára cseréltem ki)
  • 1 kisebb lilahagyma
  • 4-5 apró savanyú uborka
  • 2-3 ek minőségi vörösborecet
  • 1 löttyintés olívaolaj
Elkészítés:
  1. A burgonyákat megmossuk és héjában megfőzzük sós vízben.
  2. A hagymát vékony karikára vágjuk, az uborkát felszeleteljük.
  3. A főtt burgonyát megszabadítjuk a héjától, majd felkarikázzuk, miután kihűlt.
  4. Meglocsoljuk az ecettel és az olajjal, és összeforgatjuk a hozzávalókat. Sózzuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése