2016. április 27., szerda

Rebarbarás-barackos csirke

Lassan teljesen kiürül a fagyasztónk, de már szerencsére lassan hozzá tudunk jutni a friss zöldekhez. Így esett a választásom egy üveg barackbefőttre. Hozzá viszont friss rebarbarát és finom fűszereket adtam.

Hozzávalók:

  • csirkemell
  • egy üveg házi barackbefőtt
  • rebarbara
  • fahéj
  • vaníliapor
  • borsikafű
  • kakukkfű
  • sajt
  • kókuszzsír
Elkészítés:
  1. A csirkét megtisztítjuk, és vékony szeletekre vágjuk.
  2. Kókuszzsíron elősütjük pár perc alatt szeletenként.
  3. Majd egy nagyobb tepsiben elhelyezzük a húst, fűszerezzük, majd ráhalmozzuk a barackot és a felvágott rebarbarát.
  4. Végül sajtszeletekkel borítjuk, és mehet a sütőbe egy rövid időre, amíg a sajt szépen megpirul.
  5. Zöldséges quinoával tálaltam.
Forrás: Lengyel Zsuzsa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése