2014. október 22., szerda

Répás tonhalas ragu

Jó kis mártás tésztára, kétféle répával.

Hozzávalók:

  • 1 kerekrépa
  • 2 sárgarépa
  • 3 doboz tonhal
  • 1 lilahagyma
  • 1 vöröshagyma
  • 3-4 szem paradicsom
  • 2-3 ek házi kecsap
  • bors
Elkészítés:

  1. A zöldségeket meghámozzuk, a répákat egyforma kis darabokra vágjuk, a hagymát felaprítjuk.
  2. A tonhalról lecsöpögtetjük az olajat, ha soknak találjuk.
  3. Egy pici olajon a hagymát megpároljuk a wokban.
  4. Rádobjuk a kétféle répát, majd megpároljuk.
  5. Aztán jöhet a paradicsom (egészben) és a kecsap.
  6. Végül hozzáadjuk a tonhalat, összesütjük, fűszerezzük.
Forrás: Lengyel Zsuzsa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése