A következő dolgokat rétegeztem a sokat használt jénai tálamba:
- 8-10 szem vékonyra vágott burgonya
- 3 fej hagyma
- 6-8 mángold, szárastul
- 5 gerezd fokhagyma, felkarikázva
- só
- bors
- kakukkfű
- majoranna
- kókuszzsír
- parmezán a tetejére
Él a magyar Alföldön egy család, akik a fáradtságot nem kímélve dolgoznak, hogy jómaguknak, gyermeküknek és egy marék lelkes szögedi követőnek megszépítsék, meghosszítsák az életét. Ez a blog kapcsolódik az ő történetükhöz, megmutatja, hogy mi történik a sok jóval, amit a föld a szorgos munkáért ad cserébe. Célja, hogy az Évkerék zöldségközösség által megfőzött, megálmodott vagy jónak talált recepteket egy csokorba fogja. Kövessétek velünk a változó évszakok sokszínűségét!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése