
Forrás: Szabó-Gilinger Eszter (Claudia Roden: The Book of Jewish Food)
Él a magyar Alföldön egy család, akik a fáradtságot nem kímélve dolgoznak, hogy jómaguknak, gyermeküknek és egy marék lelkes szögedi követőnek megszépítsék, meghosszítsák az életét. Ez a blog kapcsolódik az ő történetükhöz, megmutatja, hogy mi történik a sok jóval, amit a föld a szorgos munkáért ad cserébe. Célja, hogy az Évkerék zöldségközösség által megfőzött, megálmodott vagy jónak talált recepteket egy csokorba fogja. Kövessétek velünk a változó évszakok sokszínűségét!
csak a copyright kedvéért, a forrás közvetlenül Claudia Rodin és a zsidó receftkönyve, de ez csak szimplán egy arab v. szefárd zsidó recept. de tényleg nagyon jó! :) eszter
VálaszTörlésMár be is írtam! Nem ismerem ezt a könyvet. Ja, és remélem nem baj, hogy illusztráltam :) Köszi!
Törlésdehogy baj!! :) szólj ha kölcsönadjam a könyvet! e.
TörlésHúúúú nagyon megköszönném egyszer!
Törlésviszem csütörtökön :)
TörlésKöszönöm!
TörlésJa, és függő lettem! Holnap újra ezt főzöm!
VálaszTörlésszólhattam volna előre! boooocs! ;)
VálaszTörlés