2018. június 19., kedd

Karalábés fasírt kaporral

Szeretek zöldséget "elrejteni" az ételekben. Könnyebb lesz a fasírt is, ha kerül bele egy kis zabpehely és reszelt zöldség.

Hozzávalók (3-4 személyre):
  • fél kg sovány darált sertéshús
  • 3-4 marék tk zabpehely
  • egy fél marék finomra aprítottf friss kapor
  • 2 ek sörélesztő pehely
  • 1 egész zsenge karalábé lereszelve
  • olaj a sütéshez
Elkészítés:
  1. A hozzávalókat összekeverjük, eldolgozzuk, majd fél órát hűtőben állni hagyjuk.
  2. Apró golyócskákat formázunk, majd forró olajban kisütjük.
  3. Burgonyapürével és salátával tálaltam.
Forrás: Lengyel Zsuzsa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése