2013. november 29., péntek

Egyszerű tepertőkrém

A tepertőkrémet rengeteg variációban el lehet készíteni. Ez egy olyan változat, amely nagyon egyszerű, és pont emiatt a krém sokáig eláll a hűtőben bedobozolva.

Hozzávalók (2-3 személyre):

  • 10-15 darab tepertő
  • frissen őrölt bors
  • 1 ek házi pirosarany
Elkészítés:
  1. A kemény bőröket levágtam a tepertőről (egyet vagy kettőt daráltam bele csak). El lehet rágcsálni később, nem szabad kidobni!
  2. A tepertőt ledarálhatjuk húsdarálón, de sokkal egyszerűbb, ha egy modern késes aprítóban pépesítjük, és így adjuk hozzá a többi hozzávalót.
  3. Fel lehet még turbózni hagymával, mustárral és egyéb fűszerekkel is.
Forrás: Lengyel Zsuzsa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése