Hozzávalók:
- tetszőleges mennyiségű fodros kel
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 marék fagyasztott, morzsolt kukorica
- 2 darab paradicsom
- olívaolaj
- só
- bors
- 1 ek házi pirosarany
Elkészítés:
- Egy nagy serpenyőbe (legyen fedő is hozzá) olívaolajat hevítek.
- A vöröshagymát és a fokhagymát felszeletelem, és megpárolom az olajon.
- Jöhet a felkockázott paradicsom, a kukorica és legvégül a laskára vágott fodros kel.
- Egy pici vizet csurgatok rá, majd lefedem, és néhány percig párolom.
- Fűszerezem, ízesítem, majd melegen tálalom. Pirítóssal vagy önmagában is nagyon finom, diétás étel.
Forrás: Lengyel Zsuzsa
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése