2015. szeptember 5., szombat

Szicíliai húsgolyók fűszeres paradicsommártásban spagettivel

A Keresztapa vacsorája! Nézzétek meg a filmrészletet is, ha van időtök: https://www.youtube.com/watch?v=jh13Xd2loto

A Stahl-receptet ITT találhatjátok

Érdemes duplázni az adagot, mert nagyon finom. Én napokig képes lennék ezt enni!
Önmagában is nagyon jó ez a fasírt. A mazsola csodálatosan megédesíti. Marha helyett sertéshúsból is elkészíthetjük, vagy vegyíthetjük a kettőt.

Én a mártást nem konzervből, hanem kb. 1 kiló hámozott bio paradicsomból főztem.
Tipp a paradicsom hámozásához: érdemes bemetszeni a paradicsom tetejét, majd néhány percre forró vízbe dobni. Sokkal könnyeb lehúzni a héját így.


Forrás: Stahl Judit: Gyors húsos ételek (L. Zsuzsa)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése