2016. október 21., péntek

Sára sült céklás őszi salátája

Sárától kaptunk egy igazi tarka, őszi saláta receptet.

Hozzávalók:
  • alma
  • sült cékla
  • répa
  • olívaolaj, citromlé, mustár, balzsamecet, méz
  • dió
Elkészítés:
  1. A céklákat becsomagoltam alufóliába héjastul, és bedobtam az aktuális sütőtök-adag mellé a sütőbe. 
  2. Mikor megpuhult, kivettem. 
  3. Mikor kihűlt, kicsomagoltam, meghámoztam, lereszeltem. 
  4. A répát és az almát nyersen reszeltem. 
  5. Került mellé még dió.
  6. Az öntet pedig: olívaolaj, citromlé, mustár, balzsamecet, méz.
Forrás: Monok Sára


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése