Gyorsan elkészül, pikáns és könnyű.
Hozzávalók:
- csirkemell
- fél csokor szárzeller zöldje
- vegyes virágméz
- vaj + kókuszzsír
- olívaolaj
- só
Elkészítés:
- A csirkemellet vékony szeletekre vágom.
- A zeller zöldjét felaprítom, és egy mély tálba dobom. Ráöntök egy kis olívaolajat, majd adok hozzá sót.
- Ebben a pácban forgatom meg a hússzeleteket, amelyeket vaj és kókuszzsír keverékén sütök ki egy nagy grillserpenyőben.
- Minden adagra csurgatok egy kis mézet, és hagyom, hogy karamellizálódjon. A láng erősségét variálva sütöm aranybarnára.
- Főtt burgonyával és őszibarackos-sóskás salátával tálaltam.
Forrás: Lengyel Zsuzsa
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése