- 2 nagy édesburgonya
- 5dkg feta
- 4 salottahagyma (vagy két közepes vörös- vagy lilahagyma)
- 10-12 fokhagymagerezd
- pár ág kakukkfű (ha van, friss)
- olívaolaj
- só, bors
A receptet beküldte Kis Detti
Él a magyar Alföldön egy család, akik a fáradtságot nem kímélve dolgoznak, hogy jómaguknak, gyermeküknek és egy marék lelkes szögedi követőnek megszépítsék, meghosszítsák az életét. Ez a blog kapcsolódik az ő történetükhöz, megmutatja, hogy mi történik a sok jóval, amit a föld a szorgos munkáért ad cserébe. Célja, hogy az Évkerék zöldségközösség által megfőzött, megálmodott vagy jónak talált recepteket egy csokorba fogja. Kövessétek velünk a változó évszakok sokszínűségét!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése