2014. január 7., kedd

Sárgarépás-kerekrépás rizspogácsa

Egy hűtő-és kamrakifosztó recept spórolós évkezdéshez.

Hozzávalók 4 személyre:


  • 25 dkg főtt jázmin rizs/barna rizs
  • 20 dkg durvára reszelt kerekrépa és sárgarépa
  • 2 ek étkezési keményítő
  • 3 tojás
  • bors
  • 5 dkg reszelt sajt
  • olaj a sütéshez
Elkészítés:
  1. A főtt rizst kihűtjük (remek maradék rizs felhasználására), és összekeverjük a többi hozzávalóval.
  2. Forró olajban lassan süssük mindkét oldalukat a pogácsáknak. Legyünk türelemmel, ne mozgassuk túl korán.
  3. Joghurtos öntettel tálalhatjuk.
Forrás: Lengyel Zsuzsa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése