2015. november 7., szombat

Inspirációk 2015. november 07.

Mit eszünk a hétvégén és a jövő héten?
Zsuzsa:


A fodros kel, hagyma, batáta, répa és egy kis cékla egy sült/párolt egyvelegbe kerül bele. Apró kockákra vágom a zöldségeket, és párolt hagyma, fokhagyma kíséretében megsütöm, megpárolom fedő alatt. Dobok hozzá néhány szem paradicsomot a fagyasztóból. A legvégén adom hozzá az apróra vágott fodros kelt. Íme a tuti receptem hozzá: http://evkerekreceptek.blogspot.hu/2013/11/parolt-fodros-kel-vacsira.html Mellé csirkemell készül párizsi módra

A spagetti tökből fasírt készül baconnel, parmezánnal az alábbi recept alapján: http://juliasalbum.com/2014/09/bacon-spaghetti-squash-fritters-recipe/

A sütőtökből biztosan lesz amerikai palacsinta újra: http://evkerekreceptek.blogspot.hu/2015/10/sutotokos-amerikai-palacsinta-kicsiknek.html


A Márton-napi libánk pedig sütőtökkockákkal, almával, hagymával, répával fog sülni pataki tálban, és természetesen párolt lilakáposzta dukál hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése