2014. szeptember 26., péntek

Almás-hagymás brokkoli

Ma ismét a brokkoli jön. Nem vagy oda érte? Ebben a köretben nem dominál az íze, azoknak is ajánlom, akik még nem találtak rá az ideális brokkolis receptre.

Hozzávalók
  • 1 fej friss brokkoli vagy fél zacskó fagyasztott
  • 2-3 alma
  • 2 lilahagyma
  • olaj
  • só, bors, méz, citromlé
  • néhány kis parmezán csík
Elkész­ítés
  1. Fedő alatt pici olajon egész pici vízzel pár percig megpárolom a brokkolit, majd
  2. fedő nélkül hámozatlan almaszeleteket és lilahagyma cikkeket teszek hozzá, néhány perc és kész.
  3. Pici só, bors, mézes citromos körbelocsolás és vékony parmezánszeletkék következnek.
  4. Ráteszem a fedőt és sajt ráolvad és ezzel kész is.
Forrás: Fülöp Judit

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése