- 10-15 darab zöld spárga
- 1 fehér retek
- 1 nagyobb adag csemege kukorica (fagyasztóba eltett, esetleg konzerv)
- 2-3 ek chiliszósz
- 1 ek citromlé
- 1 csurgatás méz
- csipet bors
- csipet só
- 1 ek olívaolaj
Elkészítés:
- Tisztítsuk meg a spárgát az ismertető cikkben írottak szerint, majd forró vízben főzzük roppanósra.
- Süssük össze grillserpenyőben a kukoricával együtt egy pici olajon.
- A retket hámozzuk meg, és adjuk hozzá a grillezett kukoricát és spárgát.
- Keverjük össze az olívaolajat, a citromlevet, a chiliszószt és a pici mézet, és adjuk a zöldségekhez.
Forrás: Lengyel Zsuzsa - Blikk Nők (2009. április) receptje alapján
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése