Orsi küldött nekünk egy kedves és szép ötletet a levendula felhasználásához, természetesen, ha nem esszük meg. :)
Készítsetek buzogányt belőle az alábbi módon:
http://szinesotletek.blog.hu/2012/06/30/levendulabuzogany_lepesrol_lepesre
Természetesen a levendula fogyasztható.
Hogy mi mindenre jó, itt olvashatjátok:
http://www.javas.hu/gyogyaszat/gyogynovenyek/levendula.htm
Él a magyar Alföldön egy család, akik a fáradtságot nem kímélve dolgoznak, hogy jómaguknak, gyermeküknek és egy marék lelkes szögedi követőnek megszépítsék, meghosszítsák az életét. Ez a blog kapcsolódik az ő történetükhöz, megmutatja, hogy mi történik a sok jóval, amit a föld a szorgos munkáért ad cserébe. Célja, hogy az Évkerék zöldségközösség által megfőzött, megálmodott vagy jónak talált recepteket egy csokorba fogja. Kövessétek velünk a változó évszakok sokszínűségét!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése