Hozzávalók (4 személyre):
- 20 dkg szalámi
- 2 db cukkini
- 10 dkg zöldborsó
- 10 dkg savanyú uborka
- 1 fej hagyma
- 1 ek mustár
- 2 dl tejszín
- snidling díszítésnek
- só
- bors
- 1 ek olaj
Elkészítés:
- Olajat forrósítunk a serpenyőben, majd az apróra vágott hagymát üvegesre pároljuk rajta.
- Hozzáadjuk a felaprított szalámit, cukkinit és ecetes uborkát.
- Jöhet a borsó, a mustár és a tejszín is.
- Sózzuk, borsozzuk, összenyomkodjuk (esetleg turmixoljuk), és pirítóssal vagy bagettel tálaljuk.
- Fincsi snidlinggel díszítjük.
- Finom köret lehet húsok mellé. Kerülhet bele még paprika is.
Forrás: Blikk Nők Konyha (2011)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése