2014. május 27., kedd

Szezámos karalábé csomagok

Nagyon finom és nagyon gyors ebéd készülhet így a karalábéból.

Hozzávalók
  • 2 nagyobb karalábé
  • 16 szelet pancetta vagy bacon
  • 2 tojás
  • 10 dkg szezámmag
  • olaj, só, bors
Elkész­ítés
  1. A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra
  2. A meghámozott karalábékat 8 darabra vágjuk, egyenként baconba vagy pancettába csomagoljuk. A csomagokat megforgatjuk előbb az enyhén felvert tojásban, majd a szezámmagban.
  3. A karalábékat forró olajban aranybarnára körbe sütjük, a felesleges olajat, papírtörlővel leitatjuk róluk.
  4. Majd sütőben készre sütjük.
Forrás: TV Paprika Magazin 2011. november (Fülöp Judit)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése