2013. október 17., csütörtök

Vadas nyúl

Hozzávalók 4 főre: 
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 80 dkg nyúlkaraj
  • 4-5 szép szál sárgarépa
  • 1 kisebb zellergumó
  • 1 szál halványító zeller
  • 1 szép szál gyökér
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1-1,5 dl száraz vörösbor
  • 3-4 dl alaplé (vagy víz)
  • 1 citrom leve
  • 1-2 ek mustár
  • 2 dl tejföl
  • 3 babérlevél
  • 2-3 szem boróka bogyó
  • 1 ágacska rozmaring
  • 5-6 szem bors
  • 1 ek nádcukor

A receptért kattints ide.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése