
- személyenként 1 édeskömény
- vaj
1. Az édesköményt megtisztítom, méretétől függően 4 vagy 8 részre vágom
2. Teflonserpenyőben vajon lassan megsütöm, míg szép pirult lesz
Forrás:
http://dolcevitablog.hu/2008/12/egyszeru-de-nagyszeru-koret-2/
Él a magyar Alföldön egy család, akik a fáradtságot nem kímélve dolgoznak, hogy jómaguknak, gyermeküknek és egy marék lelkes szögedi követőnek megszépítsék, meghosszítsák az életét. Ez a blog kapcsolódik az ő történetükhöz, megmutatja, hogy mi történik a sok jóval, amit a föld a szorgos munkáért ad cserébe. Célja, hogy az Évkerék zöldségközösség által megfőzött, megálmodott vagy jónak talált recepteket egy csokorba fogja. Kövessétek velünk a változó évszakok sokszínűségét!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése