2013. június 23., vasárnap

Csirkés római saláta sült almás öntettel

Hozzávalók:
  • 1 fej római saláta
  • maradék csirkehús (sült csirke)
  • tengeri só
  • kakukkfű
  • pici olaj
  • parmezán
A sült almás öntethez:
  • 2 db alma
  • 2 ek fehérborecet
  • 2 ek olívaolaj
  • 1 ek méz
  • csipet tengeri só
Elkészítés:
  1. Az öntethez az almát megmossuk, forró sütőben megsütjük, és a sült gyümölcshúst villával összetörjük. Végül összekeverjük a hozzávalókkal.
  2. A csirkét fűszerezzük és átsütjük egy pár pillanat alatt.
  3. A salátát elrendezzük egy tálon, rá kerül a csirke, majd meglocsoljuk az öntettel.
Forrás: Nők Lapja Konyha (2012)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése