Megszületett az első vacsi az első dobozból: sült pasztinák snidlinged-petrezselymes csicsókával Erától.
Nyamm...
...és elkészíteni is igen egyszerű:
1. A pasztinákot megtisztítjuk, majd vajon megsütjük.
2. A csicsókát megtisztítjuk, és úgy készítjük el, mintha petrezselymes burgonyát készítenénk.
Forrás: Terhes Erika
Él a magyar Alföldön egy család, akik a fáradtságot nem kímélve dolgoznak, hogy jómaguknak, gyermeküknek és egy marék lelkes szögedi követőnek megszépítsék, meghosszítsák az életét. Ez a blog kapcsolódik az ő történetükhöz, megmutatja, hogy mi történik a sok jóval, amit a föld a szorgos munkáért ad cserébe. Célja, hogy az Évkerék zöldségközösség által megfőzött, megálmodott vagy jónak talált recepteket egy csokorba fogja. Kövessétek velünk a változó évszakok sokszínűségét!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése