- 3 közepes uborka
- 2 dl tejföl
- 2 dl tej
- 3 dl bio natúr szinbiotikus joghurt (folyós, savanykás)
- 2 teáskanál dijoni mustár
- só, frissen őrölt bors
- csipet cukor
- fél lime leve
- 1 teáskanál fehér balzsamecet
- 1 nagy csokor kapor
Él a magyar Alföldön egy család, akik a fáradtságot nem kímélve dolgoznak, hogy jómaguknak, gyermeküknek és egy marék lelkes szögedi követőnek megszépítsék, meghosszítsák az életét. Ez a blog kapcsolódik az ő történetükhöz, megmutatja, hogy mi történik a sok jóval, amit a föld a szorgos munkáért ad cserébe. Célja, hogy az Évkerék zöldségközösség által megfőzött, megálmodott vagy jónak talált recepteket egy csokorba fogja. Kövessétek velünk a változó évszakok sokszínűségét!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése